+36 1 421 66 66/ 4357 tesz@teherfuvarozok.hu

Gyakran ismétlődő kérdések

Munkahelyi, szakmai nehézségekben nem tud dönteni? Informálodjon töllünk.

Jogi segítséggel is tudjuk segíteni.

Miben segít a TESZ?

Az elmúlt évek igazolták a TESZ azon stratégiáját, hogy elsődlegesen az alapbérfejlesztés irányában folytatta a tárgyalásait. A cafetéria rendszer megszüntetése, illetve az adómentes kategóriák eltörlése bebizonyította, hogy továbbra is alapbérben kell a munkahelyeken megegyezni a munkavállalók bérfejlesztésében.napidíj külföldi megélhetési célokat szolgál). Ez lehetne a jövő, hogy a magyar gépjárművezetők magyarországi cégeknél vállaljanak munkát, ne vándoroljanak külföldre.

Hogyan alakul a foglalkoztatás?

Továbbra is az elsődleges cél a munkahelyek megtartása, de olyan munkahelyeken, melyek biztos anyagi hátteret tudnak biztosítani nemcsak a gépkocsivezetőknek, hanem az alkalmazotti és fizikai állományban dolgozóknak is, akik ebben a szakmában tevékenykednek.

Miként működik a tájékoztatás?

A meglévő tájékoztatási formák nem korszerűek, ezeket hozzá kell igazítani a tagság igényeihez, amihez elengedhetetlen a tagság aktív részvétele is. Informálni, tájékoztatni azt a tagot lehet, aki maga is igényli ezt és viszont információval segíti a vezetés munkáját.

Vannak képzések?

Az oktatás-képzésre a TESZ mindig szinte korlátlan lehetőségeket biztosít azon tagjai számára, akik ezzel élni tudnak és akarnak. A szűkülő szabadidő és az MT változások miatt nehéz oktatást-képzést szervezni, de szükséges annak érekében, hogy olyan tisztségvelőink legyenek, akik érdemben tudják képviselni a munkavállalókat.

Milyen a sportolási lehetőség?

Egyéni, de főleg csoportos sportolási lehetőséget biztosítunk tagjainknak. Pl.edzőterm bérletidíját  teljes egésszében biztosítjuk

Milyen jogi segítséget nyújtanak?

2005-től az Európai Szállítási Dolgozók Szövetségének tagjai vagyunk. A Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségében való tagság alapján, valamint a Közlekedési Alágazati Párbeszéd Bizottság alapító tagjaként a közlekedési szakmában országos szinten való képviseletet. A MASZSZ elnökségi tagjaként a teherfuvarozás érdekeinek megjelenítését.

Kapcsolat felvétel

Információ

Tagnak szeretne belépni, érvényes tagsággal rendelkezik, kérdéseit itt felteheti vagy telefonon is kérhet tájékoztatást.

TESZ

iroda

Hungary 
Budapest, 1239 Nagykőrösi út 351. “C” épület I. em.
+36 1 421 66 66 / 4345;4357

e-mail: tesz@teherfuvarozok.hu

15 + 5 =

 

Legyen Ön is a Szakszervezetünk tagja!

Jelentkezés és tájékoztatás

WEBLAPUNKON

vagy

TESZ tagszervezeti irodában

 H-Cs 8:00-17:00; P 8:00-14:30; Sz,V
„C” épület I. emeletén.

Verestóy Attila alelnök

péntek délelőttönként elérhető a Waberer’s-Szemerey Logisztik Kft (BILK) területén található
TESZ irodában, a G1-es épület földszintjén.

Telefon: +36 1 421-6666/6372 mellék ,

vagy

+36 30 371-5634

 

  Webmaster & Szakmai tanácsadó

  Pap János Sándor oktatási szakértő

 +3670422-9016

e-mail: webmaster@teherfuvarozok.hu

Fordít »