+36 1 421 66 66/ 4357 tesz@teherfuvarozok.hu

SORSOLÁSI SZABÁLYZAT

1. A 2019./06. számú TESZ Ügyvezető Elnökségi határozata szerint minden évben, három díjazott szakszervezeti tag részére, sorsolásra kerül 2 x 1 hét a TESZ Bükkszéki apartmanjába. (max. 4
fő részére, beleértve a kisorsolt TESZ tagot is)

2. Alapfeltétel, hogy a díjazott TESZ tag legyen, és regisztráljon a TESZ honlapján, illetve ezeknek a feltételeknek az üdülés megkezdésekor is megfeleljen.
 
3. Az I. díj 7 éjszakás üdülés (szerdától szerdáig), II. díj 4 éjszakás üdülés (szerdától vasárnapig), III. díj 3 éjszakás üdülés (vasárnaptól szerdáig).
4. A díjazottak a sorsolást követően, a meglévő szabad helyek függvényében, szabadon dönthetnek az üdülés időpontját illetően. (az üdülő egész évben nyitva tart)
Az idei sorsoláson résztvevők 2019. szeptember 02 – 2020. június 01. közötti időben érvényesíthetik a nyereményt. A következő években pedig a sorsolást követő 1 éven belül.
5. A sorsolás időpontja 2019-ben szeptember 02., az ezt követő években pedig minden év március 31. (vagy az azt megelőző munkanap)
6. A sorsolást a TESZ 5 fős Felügyelő Bizottsága végzi el. 3 db első, 3 db másodok és 3 db harmadik helyezettet sorsol ki. Az üdülés csak a díjkategóriánként, elsőként kisorsoltnak jár,
visszamondás, lemondás, tagság megszűnés esetén lép helyébe a következő kisorsolt díjazott.
7. Amennyiben a díjkategóriánként, elsőként kisorsolt TESZ tag már kiválasztotta és lefoglalta a számára megfelelő időpontot és ez után kerül sor a visszamondásra, tagság megszüntetésére,
akkor a soron következő kisorsolt csak erre a lefoglalt időpontra veheti igénybe az üdülést.
8. A sorsolás menete:
– A TESZ webmestere megküldi a leellenőrzött, sorszámozott listát.
– A nevekhez tartozó sorszámok kézi húzással kerülnek kisorsolásra.
– A sorsolást és az eredmény ellenőrzését a FEB tagjai és a TESZ jogásza végzi.
9. A sorsolás tárgyát képező üdülésért üdülési díjat nem kell fizetni (az üdülés ingyenes), a helyben szokásos mértékű IFA-t (idegenforgalmi adó) viszont a díjazottnak kell fizetnie.

Budapest, 2019. május 22.

 

Fordít »