Verestóy Attila alelnök

1966- ban születtem, nős vagyok, 2 gyerek édesapja.
Tanári végzettségem mellé 2015- ben a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem munkajogi szakoklevelet.
Középfokú angol- és felsőfokú román nyelvvizsgával rendelkezem.
2002- től dolgozom a cégcsoportnál (először a Hungarocamionnál, majd a Waberer’s-nél), mint kereskedő, üzletkötő. A török pályán kezdtem, majd a francia régión keresztül a szállítmányozásnál folytattam ezt a munkát. Több mint 10 éven keresztül a munkám mellett végeztem a szakszervezeti tevékenységemet, először a nemzetközi kapcsolatok kiépítésében segítettem, majd fokozatosan az egyéb feladatokban is részt vettem. 2009 óta a TESZ titkára-, majd 2014- től az alelnöke vagyok, 2018 áprilisa óta függetlenített tisztségviselőként.
2009 óta folyamatosan részt veszek az ETF (European Transport Workers’ Federation) Közúti Fuvarozási Szekciójának a munkájában, ahol Székely Sándorral, a TESZ elnökével együtt próbáljuk érvényesíteni azoknak a magyar hivatásos gépkocsivezetőknek az érdekeit, akik a nemzetközi fuvarozásban végzik tevékenységüket.
2018 januárja óta választott tagja vagyok az ETF Végrehajtó Bizottságának. A Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) megalakulása óta tagja vagyok a Szövetségi Tanácsnak.