Teherfuvarozók Európai Szakszervezete


Ugrás a tartalomhoz

WEBMASTER

WEBMASTERGÉPKÖLCSÖNZÉS

        Bemutató
               a
       készletből!

Bővebb információ a TESZ irodában vagy telefonon.

  KLIKK IDE!TUDNI KELL 3.

TESZ

Szakszervezet a munkavállalók érdekeit képviseli

A munkavállalók szociális és gazdasági érdekeinek védelme, továbbá a munkabéke fenntartása érdekében törvény szabályozza a munkavállalók és a munkáltatók, illetve ezek érdekképviseleti szervezeteinek kapcsolatrendszerét. Ennek keretében biztosítja a szervezkedés szabadságát, a munkavállalók részvételét a munkafeltételek alakításában, meghatározza a kollektív tárgyalások rendjét, illetve a munkaügyi konfliktusok megelőzésére, feloldására irányuló eljárást . A munkavállalóknak, illetve a munkáltatóknak joga, hogy gazdasági és társadalmi érdekeik előmozdítása, védelme érdekében, mindennemű megkülönböztetés nélkül, másokkal együtt érdekképviseleti szervezetet alakítsanak, illetve az általuk választott szervezetbe - kizárólag az adott szervezet szabályaitól függően - belépjenek, vagy az ilyen jellegű szervezetektől távol maradjanak . A szakszervezet Szakszervezeten a munkavállalóknak minden olyan szervezetét érteni kell, amelynek elsődleges célja a munkavállalók munkaviszonnyal kapcsolatos érdekeinek előmozdítása és megvédése . A szakszervezet többirányú tevékenységet fejt ki, illetve kedvezményben részesül, amelyek a következők:

Az oldalt készítette:

Pap János, (minden jog fenntartva! 2009-2010)

Webmaster:

Pap János,(észrevételeket, véleményeket, javaslatokat az
e-mail címre kérem)

elérhetőség Skype TESZ Skype Webmaster TESZ tagok részére ingyenes számítógépes távsegítséget nyújtok.
Klikk a képre.

Hírlevélre feliratkozás


TESZ minden hónap utolsó negyedében hírlevél útján is tájékoztatja a dolgozókat. 2009.augusztustól igénybe veheti a Hírlevél elektronikus levélben való eljuttatását.
Feltétele: Minden Waberer's dolgozó részére, aki igényli, e-mail címére elküldjük a havonta megjelenő hírlevelet.
A következőket kell megtenni a feliratkozáshoz: Adatgyűjtő felső sorába az e-mail címet kell megadni, ezt követi a második sor, ahol a név és törzsszám megadása történik.
( Waberer's dolgozók esetében, amikor a cég által megadott e-mail címre kéri a hírlevelet,akkor a második sorba csak " W " betűt kell írni.) Elküldés után visszaigazolást kap a rendszerbe való beérkezésről. Amennyiben feliratkozását meggondolta, úgy ismét e-mailküldéssel a név és törzsszám után "nem kérem" szöveget kell alkalmazni. Hírlevelünkhöz kapcsolódó észrevételét e-mailben a webmaster címére küldje el.


számláló

Speedtest - Sebesség mérés - speedmeter
teherfuvarozok.hu
OmniExpress fedélzeti eszköz OmniExpress készülék használatának ismertetése és használat közbeni előnyeinek bemutatása. Navigáció ismertetése.
Jelentkezzen oktatásra az irányítójánál vagy a 2477 melléken.
Bannercsere

KÖSZÖNTŐ | ELNÖKSÉG | TESZ | WABERER's | KÖZLEKEDÉS | GALÉRIA | WEBMASTER | Tartalom


2009-2010 | satjani@freemail.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe