Teherfuvarozók Európai Szakszervezete


Ugrás a tartalomhoz

PUBLIKUS

WABERER's
Lajkó Ferenc úrral történt, október havi megbeszélés eredményei:
  • 1. Az új pótkocsikon nincs láda. Miért? Kellene! A most leadásra került pótokról 80%-ban eltűntek a ládák, leszakadtak, sérültek, ajtó nélküliek lettek. A 40-50 e Ft. értékű ládákat a gyártónak visszaadva pótolni, javítani kellett milliókért. Az eseteknek nincs gazdája. A ládákba kitett hóláncok, spaniferek rendszeresen eltűntek. A vállalat részéről tanulság: az új pótok láda nélküliek lesznek.
  • 2. Flotta operátorok Blackberryjén jelenjen meg a munkaidő után (pl. péntek 14.30) a fuvarmegbízás, így csökkenthető a hétvégi fuvarokra való ki nem állás és időben értesíthető a gépjárművezető.
  • 3. A leltár utasítás megjelentetése szükséges az interneten és az újságban is, mivel a gépjárművezetők nem ismerik kellőképpen.
Waberer's dolgozói részére, újra kedvező ajánlat!
A beállítható különleges járművek köre is bőséges: kamion, teherautó + utánfutó, busz, busz + utánfutó, lakóbusz. Egyéb beállítások: magasság és szélesség, hosszúság, tényleges és megengedett súly, árukategóriák. Kamionos adatbázis 42 országra: Ausztria, Belgium, Svájc, Németország, Dánia, Franciaország, Spanyolország, Finnország, Egyesült Királyság, Olaszország, Luxemburg, Norvégia, Hollandia, Lengyel, Svéd....
A képre klikkelve olvasható
Ne menj tovább!
A Scania 2010-ben is elindítja a versengést, amely során Európa legjobb fiatal tehergépkocsi-vezetőjét keresik. Jelentkezz: ITT! gépkocsivezetők regisztrálása Több infoért, klikk a képre! klikk! klikk!
szöveg szöveg szöveg
Wáberer György - Csúcsról - Csúcsra
A Himalájára készül Wáberer György, akinek nevét 2200 kamionjának ponyvája népszerűsíti. A cégbirodalmát vezető üzletember nem éri be annyival, hogy lefutotta a maratoni 42 kilométert és kipróbálta az ejtőernyőzést. Január végén próbaként megmássza a Kilimandzsárót, mert Afrika legnagyobb hegyén kevés, ha valaki sikeres üzletember, csak az él meg, aki kitartó.

Az Üzemi Tanács és a szakszervezetek kezdeményezésére az Elnök-vezérigazgató úr az Rt. ez évi eredményeiről.2009.
    

képes beszámoló:Pap

Wáberer György, az MKFE elnöke megnyitotta az IRU díjátadási ünnepséget.


helyettehelyette

A kamionok megszépülését, korszerű berendezések biztosítják. Ezek a gépek és az ott dolgozó kollégák folyamatos és rendszeres kamionmosást hajtanak végre. Ennek köszönhetően mindig tiszta kamionok közlekednek az utakon.


helyette

12. müncheni Szállítmányozási és Logisztikai vásár Németország, München 2009-05-12 - 2009-05-15

Waberer's cégcsoport a kiállításon harmadszor mutatja meg magát. A vásár mellett május 13-án uniós támogatású üzletember találkozót szerveznek, amelyen 9 ország mintegy 60 cége vesz részt. Lajkó Ferenc, a Waberer's International Zrt. vezérigazgató-helyettes a kiállításra meghívta a TESZ elnökét, Székely Sándort. Sajnálatos, de előzetes egyeztetés nem történt és így az TESZ, elnöke nem tud eleget tenni a meghívásnak, beütemezet szakszervezeti feladatai miatt. Elnök úr ezúton is köszöni a meghívást.

Waberer's cégcsoportoknál történtekről objektív hírek közlésével szeretnénk az érdeklődőket tájékoztatni. Az oldal hozzáféréséhez kérem, regisztráljon.

helyette helyette
Felhasználó:
Jelszó:
helyette
CMR FENNTARTÁSI JEGYZÉKHEZ
regisztrálni kell.
REGISZTRÁLÁS

KÖSZÖNTŐ | ELNÖKSÉG | TESZ | WABERER's | KÖZLEKEDÉS | GALÉRIA | WEBMASTER | Tartalom


2009-2010 | satjani@freemail.hu

Vissza a tartalomhoz | Vissza a Fő menübe