Gyakran ismétlődő kérdések

Munkahelyi, szakmai nehézségekben nem tud dönteni? Informálodjon töllünk.

Jogi segítséggel is tudjuk segíteni.

Miben segít a TESZ?

Az elmúlt évek igazolták a TESZ azon stratégiáját, hogy elsődlegesen az alapbérfejlesztés irányában folytatta a tárgyalásait. A cafetéria rendszer megszüntetése, illetve az adómentes kategóriák eltörlése bebizonyította, hogy továbbra is alapbérben kell a munkahelyeken megegyezni a munkavállalók bérfejlesztésében.napidíj külföldi megélhetési célokat szolgál). Ez lehetne a jövő, hogy a magyar gépjárművezetők magyarországi cégeknél vállaljanak munkát, ne vándoroljanak külföldre.

Hogyan alakul a foglalkoztatás?

Továbbra is az elsődleges cél a munkahelyek megtartása, de olyan munkahelyeken, melyek biztos anyagi hátteret tudnak biztosítani nemcsak a gépkocsivezetőknek, hanem az alkalmazotti és fizikai állományban dolgozóknak is, akik ebben a szakmában tevékenykednek.

Miként működik a tájékoztatás?

A meglévő tájékoztatási formák nem korszerűek, ezeket hozzá kell igazítani a tagság igényeihez, amihez elengedhetetlen a tagság aktív részvétele is. Informálni, tájékoztatni azt a tagot lehet, aki maga is igényli ezt és viszont információval segíti a vezetés munkáját.

Vannak képzések?

Az oktatás-képzésre a TESZ mindig szinte korlátlan lehetőségeket biztosít azon tagjai számára, akik ezzel élni tudnak és akarnak. A szűkülő szabadidő és az MT változások miatt nehéz oktatást-képzést szervezni, de szükséges annak érekében, hogy olyan tisztségvelőink legyenek, akik érdemben tudják képviselni a munkavállalókat.

Milyen a sportolási lehetőség?

Egyéni, de főleg csoportos sportolási lehetőséget biztosítunk tagjainknak. Pl.edzőterm bérletidíját  teljes egésszében biztosítjuk

Milyen jogi segítséget nyújtanak?

2005-től az Európai Szállítási Dolgozók Szövetségének tagjai vagyunk. A Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségében való tagság alapján, valamint a Közlekedési Alágazati Párbeszéd Bizottság alapító tagjaként a közlekedési szakmában országos szinten való képviseletet. A MASZSZ elnökségi tagjaként a teherfuvarozás érdekeinek megjelenítését.

Kapcsolat felvétel

Információ

Tagnak szeretne belépni, érvényes tagsággal rendelkezik, kérdéseit itt felteheti vagy telefonon is kérhet tájékoztatást.

TESZ

iroda

Hungary 
Budapest, 1239 Nagykőrösi út 351.
+36 1 421 66 66 / 2922

Legyen Ön is a Szakszervezetünk tagja!

Jelentkezés és tájékoztatás

WEBLAPUNKON

vagy

TESZ tagszervezeti irodában

főépület 3.emelet, H-Cs 8:00-17:00; P 8:00-14:30; Sz,V

 

vagy

Verestóy Attila alelnök „C” épület 1 emelet,

péntek délelőttönként elérhető a Waberer’s-Szemerey Logisztik Kft (BILK) területén található
TESZ irodában, a G1-es épület földszintjén.

Telefon: +36 1 421-6666/2922,2923 mellék ,

vagy

+36 30 371-5634

 

Webmaster & Szakmai tanácsadó

Pap János Sándor oktatási szakértő

+3670422-9016

email: webmaster@teherfuvarozok.hu